Η εξομολόγηση


 Γιατί; Γιατί; Γιατί τόσο καιρό δεν το είχα διαβάσει; Εξαιρετικό. Καθηλωτικό. Δυνατό μυθιστόρημα! Σίγουρα ένα από τα καλύτερα που έχουν υπάρξει ποτέ (και υπάρχουν). Υπέροχο εξώφυλλο. Υπέροχη δομή. Ακόμα πιο υπέροχη γραφή! Συγχαρητήρια στον κύριο Πετρουλάκη! Πολλά συγχαρητήρια. Οι σελίδες κυλούσαν γρήγορα. Μέσα σε λίγες ώρες είχα ''βιώσει'' συγκίνηση, πόνο, θλίψη, χαρά, όλα τα συναισθήματα σε έναν χορό που όλο και εναλλασσόταν για να ακολουθήσει ο επόμενος (με άλλα τόσα δικά του συναισθήματα). Νιώθω πολλή περήφανη αρχικά γιατί κράτησα ένα τέτοιο βιβλίο στα χέρια μου, μετέπειτα γιατί το διάβασα με την προσήλωση που θα είχε ο καθένας μας (άπειρη δηλαδή), και τέλος γιατί το έχω ολόδικο μου (στην κατοχή μου). Εξαιρετικότατη γραφή, απλή με όμορφο λεξιλόγιο (με αρκετές λέξεις τούρκικες τις οποίες χρησιμοποιούμε πολύ στην Ελλάδα, αλλά λίγοι γνωρίζουν την προέλευσή τους).

Πολλά συγχαρητήρια!

Βαθμολογία 5/5 📚 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα...

Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται. Είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Έχει διατελέσει διευθυντής στο διαφημιστικό τμήμα και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Δίκτυο fm 91,5 στα Χανιά.
Ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία, είναι αφηγητής παραμυθιών, προπονητής και Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Taekwondo και έχει ως χόμπι την αναρρίχηση και τις καταδύσεις.



9 σχόλια:

  1. Το βιβλίο η εξομολόγηση μου άρεσε πάρα πολύ. Η γραφή του ήταν άμεση και η ιστορία κυλούσε γρήγορα με πλοκή και ενδιαφέροντες πρωταγωνιστές!! Η ζωή της Ελένης συναρπαστική όσο και η ιστορία του βιβλίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε όλα Μαρία μου! Ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα!

      Διαγραφή
  2. Πραγματικά ήταν ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα . Το τέλος μου φάνηκε τότε που το διάβασα κάπως απότομο αλλά δεν ήξερα ότι θα έχει και συνέχεια την Παναγιά της Φωτιάς . Θα είναι μέσα στα επόμενα που θα διαβάσω άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Στέλλα μου, έχει και συνέχεια.. κομμάτια του παζλ που λείπουν!

      Διαγραφή
  3. Η εξομολόγηση παραμένει το αγαπημένο μου βιβλίο από τον συγγραφέα!! Η Ελενη είναι από τις πιο τραγικές και συνάμα συγκλονιστικές πρωταγωνίστριες που συνάντησα σε βιβλίο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή