Η αγάπη που δεν άκουσες (Ανακοίνωση τυχερού/ής κλήρωσης)


 Ένα τρυφερό μυθιστόρημα που δείχνει την αγάπη σε μία μορφή του ανεκπλήρωτου, εφόσον το τρίγωνο που δημιουργείται την κάνει περίπλοκη. Η κυρία Θεοδώρου με αριστοτεχνικό τρόπο παρουσιάζει τα γεγονότα με τρόπο που θέλεις κι άλλο κάθε φορά. Ειλικρινά σας το λέω, δεν ήθελα να τελειώσει. Η πλοκή σε μαγνητίζει.. Η πρωταγωνίστρια μας η Ειρήνη, βιώνει έναν τεράστιο έρωτα για τον Φίλιππο, τον παιδικό της έρωτα και τον άνθρωπο που αγκαλιάζει την αναπηρία της και την δέχεται όπως ακριβώς είναι. Έναν τέτοιο έρωτα βιώνει και ο Φίλιππος όχι όμως για την Ειρήνη! Ένα μαγικό μυθιστόρημα που προτείνω να διαβάσετε για να βιώσετε αυτό το υπέροχο ταξίδι και να χαθείτε στην υπέροχη πλοκή του..


Βαθμολογία: 5/5 φυσικά! 📚

Εδώ μπορείτε να βρείτε το μυθιστόρημα: Η αγάπη που δεν άκουσες


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα..
Η ΚΛΑΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ γεννήθηκε στην Ελλάδα και πέρασε τα πρώτα παιδικά της χρόνια στη Γερμανία. Ζει στην Αθήνα με τον άντρα της και τα τέσσερα σκυλιά τους και λατρεύει τα ταξίδια. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική Ξένων Γλωσσών και την Εκπαιδευτική Αξιολόγηση. Επίσης έχει σπουδάσει φωτογραφία κι έχει εργαστεί ως φωτογράφος και συντάκτρια σε ελληνικά περιοδικά. Σήμερα εργάζεται σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία, συμμετέχοντας σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά της Η ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ και Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ.




Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την συμμετοχή σας! Η τυχερή που κερδίζει το ολοκαίνουργιο μυθιστόρημα Η αγάπη που δεν άκουσες από τις εκδόσεις Ψυχογιός της κυρίας Θεοδώρου είναι η:



Πολλά συγχαρητήρια! Καλοδιάβαστο και Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στις εκδόσεις Ψυχογιός! ❤
Περιμένω τα στοιχεία σας σε μήνυμα στο Facebook ή με email στο eriaz1314@gmail.com
Για την αποστολή του δώρου σας (εντός 3 ημερών) 

4 σχόλια: