Origin (Ανακοίνωση τυχερού/ής κλήρωσης)



 Αγαπημένοι μου βιβλιόφιλοι το παραδέχομαι είναι η πρώτη φορά που διαβάζω βιβλίο του Dan Brown! Έχω ξετρελαθεί σε μεγάλο βαθμό! Μία ευρηματικότατη περιπέτεια που δεν σ αφήνει να βαρεθείς ούτε στο ελάχιστο. Υπάρχουν κάποιες σελίδες με λεπτομερείς πληροφορίες αλλά δεν με ενόχλησαν, ίσα ίσα θεωρώ πώς χρειάζονται!  Έχω ενθουσιαστεί με την ιδιαίτερη πλοκή και έχω μπει ήδη στην διαδικασία να διαβάσω και τα προηγούμενα βιβλία του συγγραφέα, όπως επίσης να δω και τις ομώνυμες ταινίες (τις οποίες επίσης δεν είχα δει). Έχουμε να κάνουμε με μία περιπέτεια (672 σελίδων, σίγουρα από τα πιο πολυσέλιδα βιβλία που διάβασα) της οποίας κύριος πρωταγωνιστής ο Λάνγκτον σε έναν αγώνα για την απόκτηση ενός κρυφού κωδικού. Πολλές σκηνές, πλούσια ροή, μεγάλη περιπέτεια, αγωνία, όμορφη πλοκή συνθέτουν το ολοκαίνουργιο αυτό μυθιστόρημα του Dan Brown! Σας το προτείνω γιατί αξίζει και αξίζει γιατί προσφέρει στον αναγνώστη μεγάλες δόσεις αγωνίας και ακόμα μεγαλύτερες χαλάρωσης!

Βαθμολογία: 5/5 📚

Εδώ μπορείτε να βρείτε το βιβλίο: Origin


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα..
Ο ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ, ένας από τους πλέον πολυδιαβασμένους συγγραφείς παγκοσμίως, γεννήθηκε το 1964 στο Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ. Εκτός από τον περίφημο ΚΩΔΙΚΑ DA VINCI, έχει γράψει άλλα τρία μυθιστορήματα, ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ και INFERNO, στα οποία κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο καθηγητής του Χάρβαρντ, Ρόμπερτ Λάνγκντον. Επίσης έχει γράψει τα θρίλερ ΑΡΚΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ και ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΧΥΡΟ. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 52 γλώσσες και έχουν πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια αντίτυπα. Σήμερα, ο Νταν Μπράουν ζει στη Νέα Αγγλία με τη σύζυγό του.



Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την συμμετοχή σας! Η τυχερή που κερδίζει το ολοκαίνουργιο μυθιστόρημα του Dan Brown Origin από τις Εκδόσεις Ψυχογιός είναι η κυρία:




Πολλά συγχαρητήρια! Καλοδιάβαστο και Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στις εκδόσεις Ψυχογιός! ❤
Περιμένω τα στοιχεία σας σε μήνυμα στο Facebook ή με email στο eriaz1314@gmail.com
Για την αποστολή του δώρου σας (εντός 3 ημερών) 💛

2 σχόλια: