Κάθε Ηλιοβασίλεμα


 Κάθε Ηλιοβασίλεμα.. ρομαντικός, νοσταλγικός, γλυκός, χρωματιστός τίτλος! Υπέροχο εξώφυλλο με το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.. Η γραφή εξαιρετική, με όμορφες λέξεις και απλή στην ροή του διαβάσματος. Υπήρξε σημείο που σημείωσα κάποιες ισπανικές λέξεις που ακούω τελευταία συχνά, και οφείλω να πω πως μου άρεσε που υπάρχει ποικιλία γλωσσών στο περιεχόμενό του. Υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες στις σελίδες του που δεν είναι απαραίτητες και σίγουρα θα μπορούσαν να παραλειφθούν όπου μας μεταφέρουν στο Παρίσι, στο Μαρόκο, στη Σαντορίνη, στην Αθήνα μέσα από τις ζωντανές περιγραφές των τοπίων και των αξιοθέατων. Η αλήθεια είναι πώς ενώ η πλοκή μου άρεσε απίστευτα σε σημείο να συγκινηθώ προς το τέλος, με τις τόσες λεπτομέρειες με κράτησε αρκετά πίσω θα έλεγα. Είναι το πρώτο βιβλίο της κυρίας Παπαπαύλου και σίγουρα θα επιλέξω να διαβάσω και το επόμενό της. Ένα ρομαντικό, ανάλαφρο και ευκολοδιάβαστο μυθιστόρημα φίλοι μου!

Καλή συγγραφική αρχή στη συγγραφέα!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η τολμηρή απόφαση της Μαρίνας, μιας σαραντάχρονης συζύγου και μητέρας, να συνεχίσει τις σπουδές της από εκεί όπου τις είχε αφήσει είκοσι χρόνια πριν την οδηγεί στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι, και, στη συνέχεια, στο εξωτικό Μαρόκο. Η καρμική γνωριμία της με τον Νασίρ και τα έντονα συναισθήματα που μοιράζονται ανατρέπουν τις ισορροπίες της τακτοποιημένης ζωής τους. 

«Ακόμα κι αν ξεχάσεις όσα σου είπα, μην ξεχάσεις ποτέ πώς σε έκανα να νιώσεις», της είχε πει ο Νασίρ εκείνο το τελευταίο βράδυ στην Καζαμπλάνκα. 

Και ύστερα, η Σαντορίνη! Ένας ηφαιστειακός τόπος όπου η ζωή είναι πιο δυνατή από τον θάνατο και ο έρωτας ανάμεσα στη Μαρίνα και στον Νασίρ πιο δυνατός από τα πρέπει. Κάθε φορά που ο φλογερός ήλιος της Σαντορίνης βυθίζεται στο Αιγαίο, εκείνοι αγαπιούνται ακόμα πιο πολύ. 

Όσο και αν η Μαρίνα παλεύει να καταπιέσει αυτά που νιώθει, να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, τα λόγια του Νασίρ, φυλαγμένα στα συρτάρια του μυαλού και της καρδιάς της, δεν την αφήνουν να ξεχάσει. «Όπου κι αν πάω, θα σε πάρω μαζί μου, θα σε κουβαλάω μέσα μου, για πάντα».


Εδώ μπορείτε να βρείτε το βιβλίο: Κάθε Ηλιοβασίλεμα
Εδώ μπορείτε να δείτε το Book trailer του βιβλίου Κάθε Ηλιοβασίλεμα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός: Book trailer Βιβλίου

Βαθμολογία: 4/5

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα..
Η Μαίρη Παπαπαύλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Σπούδασε ξένες γλώσσες και έχει επάρκεια διδασκαλίας γαλλικών και αγγλικών. Έχει ολοκληρώσει το πτυχιακό πρόγραμμα <<Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό>>, στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έζησε και εργάστηκε στην Αθήνα, στο Σίντνεϊ και στη Λευκωσία. Τα τελευταία είκοσι χρόνια διατηρεί φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην πόλη όπου γεννήθηκε. Έχει κατά καιρούς αρθρογραφήσει σε διάφορα ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά, καθώς και σε μπλογκ. Το μυθιστόρημά της ΚΑΘΕ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ είναι η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια.


7 σχόλια:

  1. Κι εμένα μου άρεσε πολύ το εξώφυλλο Μαράκι και μετά με τράβηξε η περίληψη.Έχω σκοπό να το πάρω κάποια στιγμή αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία περιγραφή ... δεν το γνώριζα το βιβλίο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή